Speciaal voor je kiezen

Grafisch vormgever Richard van der Weide

Deze keer mocht ik, als grafisch vormgever, aan de slag voor mengtips.nl, daar verkopen ze mengtips die worden gebruikt in de tandtechnische industrie. Nu is het verhaal zo dat ik op zoek was naar nuttige informatie over mengtips en het gebruik daarvan. Ik heb contact gezocht met een aantal tandtechnici waaronder de VLHT  Vereniging van LaboratoriumHoudende Tandtechnici en gevraagd om informatie over het gebruik van mengtips.

 

 

 

grafisch vormgever richard van der weide
Tanden leren benoemen

 

De grafisch vormgever en SEO

Van de verkregen informatie heb ik een blogspot pagina gemaakt om zo een poging te wagen in mijn nieuwe SEO avontuur. Linkbuilding voor een aantal webshops die ik aan het maken ben. Natuurlijk houd ik mijn website op de hoogte van mijn SEO escapades en misschien post ik binnenkort wel een hele pagina toegewijd aan linkbuiling. Vandaar dat ik ook met het plan ben gekomen om als grafisch vormgever een infographic te ontwikkelen voor leergierige oogjes. Ik twijfel of de tandnummers er nog bij moeten. Dit maakt het namelijk wel heel druk in de ordening. Voor nu is dit het resultaat, laat een berichtje achter onderaan de pagina en vertel wat je ervan vindt.

SEO en leesbaarheid

Volgens mijn calculator. moeten er. wat meer. korte zinnen. komen te staan. In verband. Met de. Leesbaarheid. Van deze. Pagina. En je raadt. Het al hij is er. Ingetrapt. 🙂 Ik wil op. deze pagina de maximale score halen. En dat betekend dat er driehonderd. woorden op moeten komen. te staan. Ik ben helemaal geen schrijver. en ik doe ontzettend mijn best. om genoeg content te creëren, maar dat is in de praktijk. verdraaid lastig. Gelukkig staan alle lampjes op groen en betekend dat, dat ik de minimale woorden heb gehaald voor deze pagina. joepie grafisch vormgever Richard van der Weide OUT…